Scroll Top
Arra. The Artist – Fondatorul trupei Yolo Band

Fondatorul trupei Yolo Band, Amir Arafat, cunoscut in industria muzicii internationale drept ARRA, are o experienta pe piata muzicala de peste 10 ani. Debutul lui artistic s-a concretizat chiar cu marele premiu al concursului Megastar in 2008, iar ulterior a ajuns in semifinala Vocea Romaniei, unde alaturi de Smiley si de echipa sa, a creat show-uri impresionante.

A colaborat cu renumite case de productie din Romania  – printre care HAHAHA Production, CAT MUSIC, FAMOUS Production si UNIVERSAL MUSIC unde a lansat numeroase piese care au fost ascultate la toate posturile de Radio din Romania. Afla mai multe despre ARRA si asculta-i piesele chiar aici.

Cu un timbru foarte puternic si cu o voce care te cucereste de la prima auditie, Amir face spectacol cu fiecare aparitie si interpretare muzicala si reuseste sa creeze momente unice si show-uri explozive alaturi de echipa sa din YOLO BAND

Datorita dozei de energie pozitive si a nebuniei artistice – ingrediente pe care le aduce pe scena, Amir transforma orice eveniment intr-o experienta memorabila atat pentru public, cat si pentru colegii de scena. De asemenea, este cunoscut pentru si profesionalismul sau si pentru angajamentul de a oferi intotdeauna show-uri high class.

Call Now Button
×