Scroll Top
OFERTE YOLO BAND

HIGH LEVEL ENTERTAINMENT by YOLO BAND este definitia unui program full-night prin care invitatii vor avea parte de muzica 100% live si de show-uri explozive in functie de preferintele si gusturile tuturor invitatilor. 

CONCEPTUL LEGO se refera la spontaneitatea artistilor YOLO care jongleaza cu genurile muzicale pe care le au in playlist in functie de dorintele clientilor si a invitatilor. Astfel ca profesionalismul si implicarea totala a trupei cover YOLO BAND reprezinta cheia unui eveniment privat memorabil si de succes.

Alege unul dintre pachetele marca YOLO BAND care includ muzica 100% live cu trupa si show-uri nebune si explozive.

PACHETELE NOASTRE
Pachet

PACHETUL PREMIUM FULL NIGHT CU TRUPA LIVE SI DJ INTRE SETURI 

Pachet

PACHETUL STANDARD FULL NIGHT CU TRUPA LIVE SI DJ INTRE SETURI

Pachet

PACHETUL 3 SETURI TRUPA LIVE SI DJ INTRE SETURI

Pachet

PACHETUL 2 SETURI TRUPA LIVE SI DJ INTRE SETURI

PLAYLIST-UL YOLO BAND

Playlist-ul Yolo Band – formatie nunta pret – se realizeaza la recomandarea noastra in functie de eveniment si de preferintele clientilor. Seturile sunt concepute pentru toate tipurile de public, imbinand genurile muzicale.

De la pop, balkanic, muzica traditionala, muzica de petrecere, blues, dance, raggaeton, muzica arabeasca, turceasca, greceasca, cele mai noi hituri nationale si internationale, muzica anilor ’80, rock’n’roll – toate piesele sunt interpretate intr-o maniera DIFERITA, ORIGINALA si SUPER FRESH!

CE OFERIM:
 • UN CONCERT LIVE CU TOATE INGREDIENTELE – Surprindem invitatii cu aparitiile noastre si cu interpretarile muzicale.
 • HIGH LEVEL ENTERTAINMENT – Interactiunea cu publicul, momentele neasteptate, energia debordanta si profesionalismul echipei YOLO BAND sunt elementele cheie care stau la baza unui show garantat!
 • CALITATE SUPERIOARA – Sonorizare, scena, lumini – sunet de calitate, ecran LED, tehnologie noua, branduri de top pentru instrumente/ sonorizare/ lumini.
 • DJ PROFESIONIST DJ-ul profesionist completeaza show-urile YOLO BAND si mentine petrecerea la inaltime, asigurandu-se ca invitatii se distreaza la maximum. In functie de gusturile si preferintele clientilor si a invitatilor, DJ-ul ajusteaza selectia muzicala si mixeaza piesele potrivite pentru o buna desfasurare a evenimentului.
 • MUUULTA NEBUNIE – Momentele explozive si interactiunea cu publicul primeaza!
 • SUPER VIBE – Energia noastra este molipsitoare!
 • REPERTORIU INEDIT – Piesele se preteaza pe toate gusturile si varstele!
 • USURINTA DE ADAPTARE – Playlist-ul nostru este diversificat si acopera o masa mare de gusturi, iar in functie de pulsul publicului jonglam cu piesele din repertoriu pentru o petrecere wow!
EVENIMENT CA UN CONCERT

Scopul nostru este ca publicul din fata noastra sa se distreze pana dimineata, exact ca la un concert de cea mai buna calitate! In program avem atat momente clasice, cat si momente nebune – pentru toate gusturile!

PROGRAM YOLO BAND

Programul trupei YOLO BAND se va desfasura pe durata care va fi stabilita in contract. Totodata, detaliile despre programe vor fi discutate, in prealabil, la semnarea contractului.

Fiecare set dureaza 45-50 de minute.

Doar in timpul servirii meselor principale, va exista muzica ambientala. Restul evenimentului va fi acoperit de TRUPA LIVE, iar intre seturi – DJ.

 • Scena cu lumini, sonorizare, ecran LED
 • Muzica live cu trei solisti
 • Trupa instrumentisti: chitara, pian, tobe, bas (optional: percutie)
 • DJ

Pentru ca stim ca sonorizarea este foarte importanta, avem un sistem de sunet modern, de ultima generatie. Unul dintre factorii principali pentru atmosfera evenimentului este show-ul de lumini, de aceea inginerii nostrii au optat pentru un set-up de inalta calitate.

Iar pentru ca ne dorim sa oferim un plus de valoare experientei YOLO BAND, ecranul LED reprezinta un element excelent pentru care ar trebui sa opteze fiecare dintre clientii nostri pentru evenimentul lor! 

In show-urile HIGH LEVEL ENTERTAINMENT by YOLO BAND – ecranul LED proiecteaza vizualuri de inalta calitate ce adauga o dimensiune suplimentara la prestatia trupei, completand spectacolul.

Fiecare melodie din repertoriul YOLO BAND are propriul visual – concept ce ofera o experienta vizuala mai bogata, ajuta la crearea unei atmosfere incredibile si completeaza perfect interpretarea muzicala a trupei cover YOLO BAND. 

Totodata, show-urile YOLO BAND se bazeaza foarte mult pe interactiune cu publicul – asfel ca am creat vizualuri personalizate in functie de fiecare show pentru a stabili o conexiune si mai stransa intre trupa cover YOLO BAND si public. 

Alegerea ecranului LED in show-urile HIGH LEVEL ENTERTAINMENT by YOLO BAND adauga valoare si diversitate prestatiei, oferind o experienta captivanta si interactiva, atat pentru artistii YOLO, cat si pentru public, creandu-se astfel un eveniment memorabil si de neuitat pentru toti cei prezenti.

Pachetul YOLO Full Night Nelimitat este ideal pentru un eveniment memorabil cu TRUPA LIVE si DJ-ul intre seturi.

Seturile vor fi alese impreuna cu dumneavoastra, atat in functie de preferintele pe care le aveti, cat si in functie de gusturile invitatilor.

  Call Now Button
  ×